Regnjakke, Sort

Art.No

LR1330-J-07
På lager

Beskrivelse

Lyngsøe Rainwear sin regnjakke tilbyr en optimal kombinasjon av funksjonalitet og komfort. Med en avtakbar hette, utstyrt med trykknapper og elastisk snor, gir jakken muligheten for tilpasning etter behov. Den skjulte glidelåsen, forsterket med borrelås, sørger for en solid og vanntett lukking.

Jakken er utstyrt med justerbar bunn ved hjelp av elastiske lisser, og borrelåsjustering ved ermene, som gir deg full kontroll over passformen. Elastikk i midjen bidrar til å forme jakken etter kroppens konturer, og to praktiske sidelommer gir ekstra lagringsplass for nødvendigheter.

I tillegg til å være funksjonell, har regnjakken refleksdetaljer på skuldrene for økt synlighet og sikkerhet i dårlige lysforhold. Dette gjør jakken ideell for utendørsaktiviteter i regnvær, da den ikke bare holder deg tørr, men også gir ekstra beskyttelse og synlighet. Lyngsøe Rainwear regnjakke representerer dermed en pålitelig alliert for de som verdsetter kvalitet og funksjonalitet i sitt yttertøy.

Spesifikasjoner

50 % polyester, 50 % polyuretan, 170 g/m²

Vind- og vanntett

Vanntetthet: ≥20 000 MM

Fargenummer
07
Årstid
Helårs
Materiale
polyester

40 grader
 Ikke blekes
 Ikke tørketrommel
 Ikke stryk
 Ikke rensing

EN 343 EN 343
Ved å klikke "Godta alle" samtykker du i at vi kan samle inn informasjon om deg til ulike formål, inkludert: funksjonalitet, statistikk og markedsføring