PROFILERING

Vi tilbyr profilering i form av både transfertrykk og brodering. Profilering gir bedriften et komplett og profesjonelt utseende.

Transfertrykk

Brodering

Navnemerking

Trykk & Brodering

Profilering gjennom transfertrykk og brodering utgjør hjørnesteinene i tilpasning av klær og varer, og de gir en unik mulighet til å skape personlig tilpassede produkter som skiller seg ut. Transfertrykk, en av disse teknikkene, er en prosess som involverer overføring av et design til stoffet ved hjelp av varme og trykk. Dette gir en jevn og nøyaktig gjengivelse av detaljerte grafiske elementer, noe som gjør det ideelt for å gjengi komplekse logoer, bilder og grafikk på en rekke tekstiler. Brodering, på den annen side, er en mer tradisjonell tilnærming der tråder sys direkte på stoffet for å danne et design. Denne teknikken gir en tredimensjonal tekstur og et elegant utseende som kan vare i lang tid.

Hver av disse teknikkene har sine egne unike fordeler og egner seg for forskjellige behov og preferanser. For eksempel kan transfertrykk være mer kostnadseffektivt og egnet for store opplag eller komplekse design, mens brodering ofte foretrekkes for sitt luksuriøse utseende og holdbarhet, spesielt på plagg som skal brukes over lang tid. Valget mellom disse metodene avhenger av en rekke faktorer, inkludert budsjett, ønsket utseende og bruk av det endelige produktet.

 

Navnemerking

Vi tilbyr en rekke tilpasningsmuligheter for våre klesplagg, inkludert navnemerking! Enten du foretrekker trykk eller brodering, kan vi legge til navn eller initialer på klærne dine for å gi dem en ekstra personlig touch.

På en arbeidsplass hvor det benyttes uniform eller like klær, kan navnemerking være en svært god idé for at alle skal ha kontroll på hva som er deres eget.

Det er ingen standard for hvordan dette gjøres, og derfor prøver vi å finne tilpassede løsninger som dekker nettopp dine behov og ønsker. Navnemerking kan gjøres på både arbeidsklær, profilklær og fritidsklær.

Ved å klikke "Godta alle" samtykker du i at vi kan samle inn informasjon om deg til ulike formål, inkludert: funksjonalitet, statistikk og markedsføring