Silva Hodelykt LR1200RC

Art.No

38074
1 stk. på lager

Beskrivelse

LR1200 RC er en kraftig, fleksibel og lett hodelykt fra Silva i kombinasjon med et oppladbart 3,5 Ah (25,9 Wh) batteri. Batteriet er kraftig, men fleksibelt nok til å plasseres i batteriholderen på pannebåndet. Denne hodelykten er et perfekt valg for profesjonelle som ønsker lett utstyr med lang lysstråle og lang brenntid.

Tre tilbehør er inkludert i LR1200 RC:

  • Batteriholder slik at batteriet sitter stødig, noe som gir deg økt bekvemmelighet når du har batteriet på pannebåndet
  • Bånd over hodet. Ønsker du ekstra støtte til hodelykten, bruk pannebåndet som følger med
  • Kabelføringer som holder ledningene i orden

LR1200 RC er modulær, noe som betyr at du kan bytte tilbehør og fester til lampen. Silvas utvalg inkluderer en rekke tilbehør og batterier slik at du kan tilpasse hodelykten din.

Spesifikasjoner

3,5 Ah BATTERI
LR1200 RC har et lett og fleksibelt lett 3,5 Ah (25,95 Wh) oppladbart batteri. Med dette batteriet får du en brenntid på 20 timer på laveste nivå, 5 timer på maksimalt nivå og 8 timer på mellomnivå. Batteriet plasseres enkelt i batteriholderen når du skal jobbe. Når batterinivået er lavt, varsler hodelykten ved å sette lysmodusen i "reservemodus". Hodelykten sikrer at du har nok lys til å fullføre arbeidet innen 30 minutter.

LASTET MED LYSE FUNKSJONER
LR1200 RC har Silva Intelligent Light®, som optimerer lysbildet gjennom en unik kombinasjon av fokusert avstandslys som skinner langt og vidvinkellys som lyser nær deg. Dette resulterer i mindre hodebevegelser og en klar oversikt over hva som skjer rundt deg, og reduserer risikoen for kvalme og svimmelhet.

Vår smarte lysteknologi Silva Flow Light tar optimeringen ett skritt videre ved å jevnt tilpasse lysbildet. Ved å vinkle lampehodet nedover får du et bredere lysmønster, noe som er bra når du skal fokusere lyset nær deg. Når du i stedet vinkler lampehodet forover/oppover, når lyset lenger og gir deg et perfekt søkelys for arbeid i skog og land.

Hodelykten kan stilles inn i en superlav lysmodus (80 lumen) som gir ekstra brenntid når full lysstyrke ikke er nødvendig.

Ekstra batterier og tilbehør er tilgjengelig for denne modellen. Ved å legge til flere batterialternativer til hodelykten din, kan du lage et komplett oppsett som gir den rette balansen mellom brenntid og vekt, avhengig av hva du skal bruke lampen til.

 

Ved å klikke "Godta alle" samtykker du i at vi kan samle inn informasjon om deg til ulike formål, inkludert: funksjonalitet, statistikk og markedsføring