Silva Hodelykt LR2000RC

Art.No

38073
Bestillingsvare: 3-5 dager

Beskrivelse

LR2000 RC er det kraftigste lyset fra Silva i kombinasjon med et oppladbart 7,0 Ah (51,8 Wh) batteri. Batteriet er kraftig, men fleksibelt nok til å plasseres i batteriholderen på pannebåndet og bæres komfortabelt på hodet. I tillegg fører materialvalget til at batteriet kjøles ned. Denne hodelykten er et perfekt valg for profesjonelle som ønsker en lysstråle som er lang og et lys som er veldig sterkt på samme tid.

Tre tilbehør er inkludert i LR2000 RC:

  • Batteriholder slik at batteriet sitter stødig, noe som gir deg økt bekvemmelighet når du har batteriet på pannebåndet
  • Bånd over hodet. Ønsker du ekstra støtte til hodelykten, bruk pannebåndet som følger med
  • Kabelholder som holder orden på ledningene

LR2000 RC er modulær, noe som betyr at du kan bytte tilbehør og fester til lampen. Silvas utvalg inkluderer en rekke tilbehør og batterier slik at du kan tilpasse hodelykten din basert på dine behov.

Spesifikasjoner

LR2000 RC har Silva Intelligent Light®, som optimerer lysbildet gjennom en unik kombinasjon av fokusert avstandslys som skinner langt og vidvinkellys som lyser nær deg. Dette gir mindre hodebevegelse og du får et klarere bilde av hva som skjer rundt deg, noe som reduserer risikoen for kvalme og svimmelhet.

Vår smarte lysteknologi Silva Flow Light tar optimeringen ett skritt videre ved å jevnt tilpasse lysbildet. Ved å vinkle lampehodet nedover får du et bredere lysmønster, noe som er bra når du skal fokusere på lyset nær deg. Når du i stedet vinkler lampehodet forover/oppover, når lyset lenger og gir deg et perfekt søkelys for arbeid i skog og land.

Hodelykten kan stilles inn i en superlav lysmodus (80 lumen) som gir ekstra brenntid når full lysstyrke ikke er nødvendig. LR2000 RC har også en boost-modus med en lysstyrke på 2300 lumen som gir ekstra kraftig lys når du trenger det.

Ekstra batterier og tilbehør er tilgjengelig for denne modellen. Ved å legge til flere batterialternativer til hodelykten din, kan du lage et komplett oppsett som gir den rette balansen mellom brenntid og vekt, avhengig av hva du skal bruke lampen til.

Ved å klikke "Godta alle" samtykker du i at vi kan samle inn informasjon om deg til ulike formål, inkludert: funksjonalitet, statistikk og markedsføring