Eide Advance GTX M, Fire

Art.No

694910452
På lager

Beskrivelse

Eide Advance GTX er en fritidssko til lettere turer og hverdagsbruk i by og natur. Utviklet av ALFA og skoinnovatør Mike Friton etter ergonomiske prinsipper for fotens bevegelse når vi går.

ALFA Nortik yttersålen er ergonomisk konstruert for en ideell kombinasjon av støtte under fotbuen, godt grep mot underlaget og balanse når man går. For et stabilt steg er skoen laget for å gi bedre rom til tærne. EVA-mellomsåle sørger for myk og komfortabel demping når man går på harde underlag.

Eide er laget av slitesterk og Bluesign®-godkjent tekstiler som sitter godt på foten og gir en myk og behagelig følelse under bruk.Konstruksjonen gjør det enkelt å ta av og på skoene. GORE-TEX membran gir vanntetthet og god pusteevne. Dette gjør Eide til den perfekte skoen for aktive mennesker i hverdagen, både når du går til kontoret eller når du skal ut på en dagstur. God tur!

Spesifikasjoner

VEKT: 370 g pr sko (EU 43)
SKAFTHØYDE: 5,5 cm (EU 43)
PASSFORM: Regular
MATERIALE: bluesign®-godkjente tekstiler + GORE-TEX
SÅLE: ALFA Nortik

Type lukking
Snøring
Varmeisolert
Nei
Metallfri
Nei
Vanntette
Ja
Årstid
Sommer,Helårs
ESD
Nei
Ved å klikke "Godta alle" samtykker du i at vi kan samle inn informasjon om deg til ulike formål, inkludert: funksjonalitet, statistikk og markedsføring