3M

3M™ Partikkelfilter, P3 R, 2138. Eske med 10 par

Art.No

7000029735
4 stk. på lager

Beskrivelse

3M™ Partikkelfiltre gir beskyttelse mot et bredt spekter av støv, dugg og andre partikler. 3M Partikkelfiltre gir lav pustemotstand og god balanse med en smal, tilbaketrukket profil, designet for å optimalisere synsfeltet når du bruker åndedrettsvernet. Utvalgte filtre i serien kan brukes sammen med en 3M™ 501 filterholder og et 3M™ Gass- og dampfilter for å gi kombinert gass-, damp- og partikkelbeskyttelse.

3M™ Partikkelfiltre gir beskyttelse mot et bredt spekter av støv, dugg og andre partikler. 3M Partikkelfiltre gir lav pustemotstand og god balanse med en smal, tilbaketrukket profil, designet for å optimalisere synsfeltet når du bruker åndedrettsvernet. Utvalgte filtre i serien kan brukes sammen med en 3M™ 501 filterholder og et 3M™ Gass- og dampfilter for å gi kombinert gass-, damp- og partikkelbeskyttelse. Filtre er tilgjengelige i P2- og P3-ytelsesnivåer, med hardt etui-alternativer for kraftige miljøer og de som krever enkel dekontaminering. Filtre kan enkelt klikkes på plass. Bare juster tilkoblingene og vri på plass. De kan brukes med alle 3M Gjenbrukbare støvmasker med bajonettfeste. For å identifisere hvilket filter som passer for miljøet ditt, og for å hjelpe til med implementeringen av en tidsplan for filterbytte, kan du bruke 3M Service Life og Select Software, tilgjengelig fra www.3M.com/sls.

Spesifikasjoner

  • Beskytter mot en rekke støvtyper, damper og partikler
  • Alternativer for P1-, P2- eller P3-beskyttelse
  • Har 3M Bajonettfeste
  • Lett og med lav pustemotstand
  • Design med lav profil gir godt utsyn
  • Kompatibel med 3M™ halv- og helmasker med bajonettfeste
  • Bare juster og vri for å feste filtrene på plass
Ved å klikke "Godta alle" samtykker du i at vi kan samle inn informasjon om deg til ulike formål, inkludert: funksjonalitet, statistikk og markedsføring