3M

3M™ E-A-Rsoft™ Yellow Neons™ Ørepropper, uten ledning, 250 par/eske, ES-01-001

Art.No

7100111802
2 stk. på lager

Beskrivelse

Øreproppene 3M™ E-A-Rsoft™ Yellow Neons™ er utformet til å settes inn i øregangen for å redusere eksponering mot farlige støynivåer med opptil 34 dB. De er testet i henhold til EN 352-2:2020. Finnes i versjoner med og uten ledning.

Få fargerike, neongule ørepropper som er enkle å identifisere, med 3M™ E-A-Rsoft™ Yellow Neons™ Ørepropper. Øreproppene våre brukes av mange typer arbeidere, da de viser seg raske å finne i samsvarskontroller, samtidig som de er supermyke og komfortable. De har en jevn tekstur for komfort i øret og er laget av en avansert skum som langsom utvider seg etter å ha blitt klemt sammen, for å kunne brukes hele dagen. Disse proppene i én størrelse passer alle ører, tetter øregangene effektivt og komfortabelt, og gir en høyere demping som passer for mange bruksområder hvor det er sterk støy. Gir støyreduksjon på opptil 34 dB SNR og er grundig testet og godkjent i henhold til EN 352-2:2020. Modellen er kompatibel for bruk med 3M™ E-A-RFit™ Dual-Ear valideringssystem og tilgjengelig som propp med sonde. Kan fås i påfyllingsflasker og poser for bruk med 3M™ E-A-R™ One Touch™ Pro Øreproppdispenser for enkel og hurtig tilgang til hørselsvern – og redusert avfall.

Spesifikasjoner

  • Reduserer støynivåer opp til 34 dB, og er nøye testet i henhold til EN 352-2:2020
  • Lyse, neongule ørepropper er enkle å identifisere i samsvarskontroller
  • Mykt skum bidrar til å gi lavt trykk inne i øregangen
  • Konisk design gir god passform på et bredt spekter av øregangstørrelser
  • Kompatible med 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear valideringssystem
  • Tilgjengelig både i utgaver uten ledning (ES-01-001) og med ledning (ES-01-005)
Ved å klikke "Godta alle" samtykker du i at vi kan samle inn informasjon om deg til ulike formål, inkludert: funksjonalitet, statistikk og markedsføring